FRITUUR ROMBOUT

FRITUUR ROMBOUT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 170 beoordelingen
13 okt 2019 om 11:58 Het eten zelf is lekker, maar ik vind het spijtig dat je verplicht wordt om een drankje bij aan te kopen
7 okt 2019 om 22:43 Geen slechte frituur maar laatste keer had ik stoofvlees besteld (zondagavond) hadden zij mij opgebeld om te melden dat de stoofvlees op was en ter compensatie kon vervangen dus goulash bv ok, alleen niets ter compensatie gekregen maar wel betaald...
20 sep 2019 om 9:37 De levering was wel iets later dan verwacht maar het een was voortreffelijk. De frietjes waren krokant gebakken zoals ik het gevraagd had.
5 sep 2019 om 21:10 Na een superslechte eerste ervaring (geen levering, moeten bellen na meer dan 1u en ze vonden ons huis niet, ze gingen opnieuw onze bestelling maken enz...) toch nog een keer geprobeerd na een jaar en deze keer supersnelle levering, nog warme frietjes en
2 sep 2019 om 9:20 Late levering, maar vooral de smos hesp was zielig: een schelletje hesp en letterlijk 1 blaadje sla. geen tomaat, geen ei, geen wortel... De bickyburgers waren ook niet lekker. Vroeger zeer tevreden van, maar dit was echt slecht!
1 sep 2019 om 23:47 Slecht
1 sep 2019 om 7:21 Ik begrijp sommige recenties niet van klanten. Ik bestel hier meermaals en alles is altijd prima in orde :)
12 aug 2019 om 14:41 Vlees was slecht als in vervallen
4 aug 2019 om 21:50 Verschillende keren niet gekregen wat de bestellden... beloofd geld terug te komen brengen na 7x gebeld te hebben weer niet opgenomen ... en nu zijn de dicht ...
29 jul 2019 om 7:57 Belachelijk duur en trok op niets, eerste en laatste keer geweest. Bah
25 jul 2019 om 23:05 Vraiment pas terrible de l'argent jeté
21 jul 2019 om 22:48 Ik bestelde een howitzer.. broodje met hamburger en frietjes, Blijkbaar iets misgelopen.. kreeg een broodje met frietjes en mexicano! Ik lust totaal geen mexicano! Spijtig van mijn centen dus.