FRITUUR ROMBOUT

FRITUUR ROMBOUT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 158 beoordelingen
12 aug 2019 om 14:41 Vlees was slecht als in vervallen
4 aug 2019 om 21:50 Verschillende keren niet gekregen wat de bestellden... beloofd geld terug te komen brengen na 7x gebeld te hebben weer niet opgenomen ... en nu zijn de dicht ...
29 jul 2019 om 7:57 Belachelijk duur en trok op niets, eerste en laatste keer geweest. Bah
25 jul 2019 om 23:05 Vraiment pas terrible de l'argent jeté
21 jul 2019 om 22:48 Ik bestelde een howitzer.. broodje met hamburger en frietjes, Blijkbaar iets misgelopen.. kreeg een broodje met frietjes en mexicano! Ik lust totaal geen mexicano! Spijtig van mijn centen dus.
21 jul 2019 om 21:31 Een van de beste fishburgers die ik ooit al heb gegeten. Over de levering heb ik ook geen klachten, vriendelijk en redelijk op tijd voor een zondag en feestdag.
21 jul 2019 om 20:07 Frieten nog steeds te hard gebakken en een saus tekort
18 jul 2019 om 16:01 Bestelling was 50 minuten te laat en de frieten waren wak. We kregen een 8pak ice tea ter compensatie, maar we waren wel onze lunchtijd kwijt..
13 jul 2019 om 20:18 Bestelling kwam te laat aan en was niet volledig. De frieten waren wak en niet vers. Het stokbrood was oud. Al de 2de keer dat we hier bestellen en nog steeds even slecht
29 jun 2019 om 22:24 frietten waren plat bami was volledig stuk en plat geselecteerde bezorgtijd werd niet gerespecteerd
27 jun 2019 om 21:07 frieten uitgedroogd en plat, roken naar vis. vegetarische snack bleek een vleesvariant te zijn. Broodje van de hamburger was steenhard Niet voor herhaling vatbaar. Leveringstijd was wel zoals aangegeven.
25 jun 2019 om 15:58 smos met kaas en ham en smos martino waren lekker. frieten waren opgewarmd taai en hard