FRITUUR ROMBOUT

FRITUUR ROMBOUT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 178 beoordelingen
11 nov 2019 om 19:06 Het was lekker behalve de mayonaise dat ik gevraagd heb. Ik had nl. zoete mayo gevraagd en ik denk dat gewone gekregen heb
4 nov 2019 om 21:01 Eten ging op 40 min geleverd worden was hier op 15 min super snel!!! Was ook heel lekker! Echt aanrader!
26 okt 2019 om 22:13 Veel te hard gebakken.
13 okt 2019 om 11:58 Het eten zelf is lekker, maar ik vind het spijtig dat je verplicht wordt om een drankje bij aan te kopen
7 okt 2019 om 22:43 Geen slechte frituur maar laatste keer had ik stoofvlees besteld (zondagavond) hadden zij mij opgebeld om te melden dat de stoofvlees op was en ter compensatie kon vervangen dus goulash bv ok, alleen niets ter compensatie gekregen maar wel betaald...
20 sep 2019 om 9:37 De levering was wel iets later dan verwacht maar het een was voortreffelijk. De frietjes waren krokant gebakken zoals ik het gevraagd had.
5 sep 2019 om 21:10 Na een superslechte eerste ervaring (geen levering, moeten bellen na meer dan 1u en ze vonden ons huis niet, ze gingen opnieuw onze bestelling maken enz...) toch nog een keer geprobeerd na een jaar en deze keer supersnelle levering, nog warme frietjes en
2 sep 2019 om 9:20 Late levering, maar vooral de smos hesp was zielig: een schelletje hesp en letterlijk 1 blaadje sla. geen tomaat, geen ei, geen wortel... De bickyburgers waren ook niet lekker. Vroeger zeer tevreden van, maar dit was echt slecht!
1 sep 2019 om 23:47 Slecht
1 sep 2019 om 7:21 Ik begrijp sommige recenties niet van klanten. Ik bestel hier meermaals en alles is altijd prima in orde :)